APPENDIX
Instruments of the Common Practice Gamelan
gong
kempul
kenong
kethuk
kempyang
bonang
saron
cluring
slentho
gendèr panembung
gendèr
gambang kayu
gambang gongsa
rebab
celempung
suling
kendhang
bedhug